İzlemeniz Gereken En İyi HBO Dizileri
-
1-The Wire
Sezon sayısı: 5
Bölüm sayısı: 60
Final: YaptıEski polis muhabiri David Simon tarafından yazılan dizi Amerika’nın Baltimore şehrinin 2 tarafındaki hayatı bize anlatıyor. Her sezon şehrin farklı sorunlarına odaklanılmıştır. Gerçek olaylardan esinlenen dizi de belgesellik hissi de zaman zaman verilmiştir.
2-Rome
Sezon Sayısı: 2
Bölüm Sayısı: 22
Final: YaptıSezar’ın ölümünden sonra Roma İmparatorluğunda yaşanan taht kavgalarını anlatan HBO yapımı dizi.
3-The Sopranos
Sezon Sayısı: 6
Bölüm Sayısı: 86
Final: YaptıSopranos ailesinin içinde yaşadığı iç çatışmayı ve bu süreçte kontrol ettiği bölgeleri de kaybetmemek için verdikleri mücadeleyi anlatan HBO yapımı bir mafia dizisi.
4-Band of Brothers
Sezon Sayısı: 1
Bölüm Sayısı: 10
Final: Yaptı2.Dünya savaşı sırasında Pasifik cephesinde yer almış 3 askerin gerçek hikayesini anlatan hbo yapımı mini dizi.
5-Boardwalk Empire
Sezon Sayısı: 5
Bölüm Sayısı: 56
Final: Yaptı1920-1933 ABD içki yasağı kanunu döneminde politikacılar ve gangsterler arasında geçen ilişkileri anlatmaktadır.
-
@chariZZard Sevgili kardeşim
HBO evet allah şirketi batırmasın iyi eyv
ama bu listede Game of Thrones ve Westword adlı dizilere yer vermemen beni derinden üzdü.
Game of Thronesi boşver de WestWordu izle tavsiyemdir... -
@y-emrebay onları bilmeyenleri burda 15 kişi çalılığa atıyor daha az bilinenleri yazmaya çalıştım gerçi hbo ne kadar az bilinen dizisi olur orası da ayrı aq
-
@chariZZard Ulan aslan parçası HBO kim amk PANA varken o kim lan azıcık Bollywood izle ufkun açılsın ufkun
-
@chariZZard Aleyna Florida da çimlere uzanıyor
Ben aksaray da 20 liraya sahne alıyorum, hokabazz gibiyim, çıngıraklı bir yılan gibiyiz hokabazz gibiyim hokabazz -
@y-emrebay oryantaller gibi anca şarkı çalsın oynasın bollywood bu ne lan böyle adibas gibi