Fifa'da Futbolcu Nasıl Geliştirilir?
-
Fifa'21 den sonra artık kariyer modunda oyuncu geliştirmenin yolu değişti peki Fifa'da kariyer modunda genç oyuncuları geliştirmek istiyorsanız ne yapmak lazım gelin kabaca söz edelim:
1. Öncelik: Transfer Merkezinde Oyuncuyu takip edin ve potansiyel gelişimine bakın.
2. Yapmanız Gereken: Potansiyel gelişimi istediğiniz yüksek oyuncuyu kariyer modu ana menüsünden sağ alttan gelişime tıklayarak istediğiniz özelliklere göre geliştire bilirsiniz.
Burada oyuncunun oynadığı mevkiyi değiştire bilir yada mevcut gelişimlerini arttıra bilirsiniz.
3. Adım: Haftalık antrenmanlarla kondisyonunu ve keskinliğini yüksek tutup yeterince dakika verip oynatın oyuncu zamanla potansiyel gelişime ulaşacaktır.
4. Adım: Maç röportajlarında oyuncunun moralini arttıracak açıklamalar da bulunun.
-
@chariZZard hocam fifa 22 kariyer modunu kaydettiğim halde hiçbir zaman eski kaydıma dönemiyorum , bu arada kayıt oldum siteye
-
@Muck-Kedi hoş geldin knk Belgeler\FIFA 22\settings burada bak bakalım kayıt dosyaları var mı career ile başlar kariyer kayıtları
-
@chariZZard x box one içinde geçerlimi
-
Ana menüden oynaya tıkla kariyere devam et seçeneğine gelince üstünde kayıtlı bir kariyer yükle çıkar oradan tüm kayıt dosyaların gözükür orda da yoksa maalesef yapacak bir şey kalmıyor.
Ana menüden önce oynaya bas
sonra kariyere devam et gel fifa 22 de menüler biraz karmaşık olmuş sade yapacaklar diye.
-
@chariZZard kayıt alınıyor ama kayıt boş sıfırlanmış şekilde geri geliyor
-
@Muck-Kedi maalesef xbox konsolu hakkında pek fikrim yok umarım çok baya emek harcadığın bir kayıt dosyası değildi
-
@chariZZard kuzenle birlikte baya eğlenerek kasmıştık 3 4 saat o yüzden kötü oldu neyse teşekkürler