Windows tuşuna ve G tuşuna aynı anda basınca olanlar:
-
Aynı anda bu iki tuşa bastım. Gelmesi gereken 'Yes, this is a game' gelmedi. Bunun yerine direkt açılması gereken program açıldı. Hadi bunu geçtim. Ekranımı kaydetmeyi geçtim. Lol'e her girdiğimde bir şey geliyor. Oyununuzu kaydedin diye. Bu windows ve g ye aynı anda basınca gelen şeyden geliyor yani gelmesini istemiyorum. Napabilirim? Yardım eder misiniz?
-
ayarlara girip oyun çubuğu kısa yolları diye aratıp seçin. Çıkan ekran da oyun kliplerini ve ekran görüntülerini kaydedin açıksa kapalı yapın.
-
@chariZZard vallaha oldu cok sag ol acikmis megerse xd
Peki ekran goruntusu nasil alirim oyun goruntusu degil. Bu windows ve g ye basarak ekran goruntusu almak istiyorum masaustumu kullanirken ve sonra word accam mesela ordan bisi gostercem vs vs bu mumkun mu -
yes, this is a game seçeneği yeni güncellemeler ile birlikte kaldırılmış. Oyunları artık açtığında otomatik olarak algılıyor sistem kendini ona göre optimize ediyor. Yukarda verdiğim ayarı kapattığında game bar seçeneği çıkmıyor kısayol tuşları ile ekran görüntüsü alabilirsin.
-
o ayarı kapalı yaptığında win+g menüsü açılmaz artık onun yerine şunu deneyin:
oyun kliplerini ve ekran görüntüsünü tekrar açın.
win+g tuşuna basıp üstten ayarlara gidin genel--> oyun başladığında ipuçlarını göster tikini kaldırıp kaydet diyin. Tamamdır artık oyuna girince game bar yazısı gözükmez
win+alt+prnt scren tuşu ile görüntüyü yakalayabilirsiniz.