Fallout 3 Game of the Year Edition %100 Türkçe Yama
-
YAMA DURUMU:
Menü ve Görevler: %100
Altyazılar: %100Yama Kurulumu:
UYARI
Kurulumdan Önce: Oyunu yeni kurduysanız, oyunu bir kez çalıştırarak Launcher’dan PLAY’e basın ve ana menü ekranı geldikten sonra çıkış yapın. Eğer bu işlem sırasında hatayla karşılaştıysanız aşağıdaki çözümlere bakın.
1. Adım: Oyunun kurulu olduğu oyun ana dizinine girin ve indirmiş olduğunuz “Fallout 3 goty” klasörünün içindeki tüm dosyaları oyunun ana dizinine atın. Dosyaların üzerine yazması için onay verin.
2. Adım: Windows’ta “Belgeler/My Games/Fallout3” klasörünü bulun ve indirmiş olduğunuz ZIP dosyasında aynı yolda bulunan Fallout.ini dosyasını bu dizine atın. Dosyanın üzerine yazması için onay verin. (Bu adım oyun seçeneklerinizi sıfırlayabilir.)
3. Adım: Fallout 3 Launcher’daki “Data Files” seçeneğinde “Fallout3TürkçeV2.esp” ve “Fallout3TürkçeV3.esp” seçeneğini işaretli konuma getirin ve Türkçe yamanız hazır.
Oyun İçi Görüntü:
İndirme Linkleri:
Hatalar ve Çözümler:
1.Hata ve çözümü: Oyuna girerken Play bastıktan sonra yükleme ekranında kalıyorsa: Belgelerinizde MyGames içinde Fallout 3 dosyasını silip oyunu tekrar kurun.
2.Hata ve Çözümü: PLAY’e bastıktan sonra “The ordinal 43 could not be located in the dynamic link library C:\WINDOWS\SYSTEM32\xlive.dll.” hata mesajını alıyorsanız: İndirmiş olduğunuz ZIP klasörünün içindeki “Problem Çözümleri\Hata Giderici – GFWL.exe” dosyasını çalıştınız. Açılan pencerede “Disable G4WL” seçeneğine tıkladıktan sonra gelen soruya Yes diyerek onaylayınız. Bu işlemden sonra programı kapatabilirsiniz.
Not
Not: 2. Hatada bu işlemi yapmadan önce bilgisayarınızda Belgeler’e girerek “My Games\Fallout3\FALLOUT.INI” dosyasının mevcut olduğundan emin olun. Eğer dosya mevcut değilse aynı isimde (FALLOUT.INI) boş bir dosya açarak işleme devam edin. İşlemi tamamladıktan sonra, açmış olduğunuz boş dosyayı silin.