İnstagram Takipçi Nasıl Kasılır? Adım Adım Milyon Takipçili Sayfa Kurma
-
İnstagram sayfası kurdunuz ama nasıl takipçi sayınızı ciddi oranda arttıracağınızı bilmiyorsanız bu rehber size göre lafı fazla uzatmadan yapabileceğiniz seçenekleri sayacam.
1. Adım Takipçi Sayısı
Kimse düşük takipçili sayfaya abone olmak istemez. Sayfayı ilk kurduğunuzda kaliteli içerikten çok takipçi sayınızı arttırmaya bakın bunun için:
-
1- Arkadaşlara takip edin faslını geçtikten sonra
-
2- Takipçi Hilelerini kullanın. Burada paylaştık bu siteleri kullanarak günde min 100 takipçi kasabilirsiniz.
2. Adım - Sayfanız Ne Üzerine Kurulu Olacak
Bizce sizin anladığınız alana göre sayfanızı kurun ama yok ben popülerliğe önem veriyorum derseniz Instagram'da en çok takip edilen içerikler şunlar:
-
Seyahat
-
Güzellik Ürünleri makyaj vs.
-
Moda
-
Sağlık ve Fitness
.
. -
İnternet capsleri ve komik içerikler
-
Alıntı sözler
Böyle gidiyor liste ama siz genel bir sayfa kuracam diyorsanız belirtelim ne tür içerik paylaştığı belli olmayan sayfaları ilk başta insanlar takip etmek istemeyecektir.
3. Adım - İçerik Bulma
Takipçi sayısını 10 bin yaptıktan sonra geriye sayfanın içeriğini bulmak kalıyor. Elbet bu işe girerken kendinize özgün 2-3 tane az bilinen içerik vardır onları paylaşın daha sonra diğer sayfalardan çaktırmadan içerik kopyalayın herkes görmüştür zaten demeyin alın görüpte hatırlamayanlar çok olacaktır
Not: Paylaştığınız içerikleri mutlaka etiketleyin o sırada gündem ne ise alakalı alakasız o hashtagi kullanın.
4. Adım - Reklam Yapmak
Bunun için 2 yol var
1. Yol (Ücretsiz): Bol takipcili sayfaların gönderisi altına ilgi çekici yorum yapıp reklam yapmak
2. Yol (Paralı): Takipçi sayısı çok olan sayfalara belli bir miktar vererek sizin sayfanızın reklamını yapması tabi bunu yapınca sayfayı gizli yapmayı unutmayın yoksa içeriğe bakıp çıkarlar takip etmezler
-