LOOTZZ

• Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
    • Gruplar
    • İletişim

Bunu Biliyor Muydun?

Random Text Plus Image

İlham veren sözler

Güzel Sözler
    1
    1
    61
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • B
      bettor1 Son düzenleyen: chariZZard

1- Hayatımız limitli ama yapabileceklerimiz limitsizdir. Chuang Tzu

2- Ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil. Konfüçyüs

3- Hiçbir şey yapmamak, yapılanların en yaygın olanıdır. Jerry Brown

4- Rüyaları gerçekleştirmenin en kısa yolu uyanmaktır. Emerson

5- Dünyada tutku olmaksızın başarılmış hiçbir büyük şey yoktur. Hegel

6- İyi düşünmek iyidir; iyi hareket etmek çok iyidir. Horace Mann

7- Hiç kimse başarı merdivenine elleri cebinde tırmanmamıştır. Konfüçyüs

8- Yaptıklarımız bizi oluşturur, biz de yaptıklarımızı. George Eliot

9- Zor bir işi geciktirmek onu imkânsız bir işe dönüştürür. George H. Lorimer

10- Bütün görkem başlamaya cürret edebilmektedir. Eugene F. Ware

11- Pratiğe dönüştürülen büyük düşünceler, büyük işler anlamına gelir. Hazlitt

12- Eylemler, teorilerin çözemeyeceği şüpheleri silecektir. Tehyi Hsieh

13- Yapamazlara kulak asarsanız hiçbir zaman yapamazsınız. David Lloyd George

14- Daha iyi olmaya çalışmayan iyi olarak ta kalamaz. Oliver Cromwell

15- Eğer ilk defasında başaramadıysanız ortalamaya yaklaşıyorsunuz demektir. M. H. Alderson

16- İşini erteleyen insan, işinin hiçbir zaman yapılmaması riskine giren insandır. Baudelaire

17- Elmas nasıl yontulmadan mükemmelleşmezse, insan da acı çekmeden olgunlaşmaz. Konfüçyüs

18- Akıllı adam, aklını kullanır. Daha akıllı adam, başkalarının aklını da kullanır. Bernard Shaw

19-Hayatın arenasında onurlar ve ödüller yaptıkları ile kendilerini gösterenlerin elindedir. Aristotle

20- İşlemeyen demiri kendi pası mahveder. İnsanı tembelliğe alışması mahveder. Hint Atasözü

21- İnsanlar ancak hayalleriyle yaşar ve biraz yaşamaya başlayınca tüm hayallerini kaybederler. Voltiere

22-

23- Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır. Hint Atasözü

24- Bu senin yolun yalnızca, başkaları seninle yürüyebilir, fakat hiç kimse senin yürümez. Rumi

25- Başarılı kuruluşların keşfettiği gizli formül, müşterilere misafir ve çalışanlara insan gibi davranmaktır. Tom Peters

26- Başarı, her şeye hazırlıklı olmaktır ve hazırlıklı olmadığınızda başarısızlık kaçınılmazdır. Confucius

27- Hayatta bir gayesi olmayan insanlar, bir nehir üzerinde akıp giden saman çöplerine benzerler; onlar gitmezler, ancak suyun akışına kapılırlar. Seneca

28- Toplum içerisinde başarılı bir insan gördüğünde onu keyiflendiren şeyleri araştır ve eğer mümkünse onun sistemini uygula. Benjamin Disraeli

29- İdealist kısa dönemi düşünmez. Çıkarcı uzun dönemi önemsemez. Gerçekçi ise kısa dönemde yapılan ve yapılmayanların uzun dönemi belirlediğine inanır. Sydney J. Harris

30- Olduğunuz yerde durarak ayağınızı sakatlamazsınız. Hızlandıkça ayağınıza bir şey olmasının şansı artar ama bir yerlere gitme şansınız da artar. Charles F. Ketterin

31- Kendimi başarılı görüyorum. Diğer insanlar da mutlaka benim düşündüklerimi düşünmüşlerdir. Farkımız; ben düşündüklerimi uyguluyorum onlar ise uygulamıyor. Nolan Bushnell

32- Yaşadığım bu çok meşgul yıllar içinde sıkça sorular bir soru: Bu kadar şeyi nasıl yapabildiniz? Cevabı çok basit: Her şeyi yapılması gereken zamanda yaptım. Sir Richard Tangye

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • İlk ileti
        Son ileti