LOOTZZ

• Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
    • Gruplar
    • İletişim

Bunu Biliyor Muydun?

Random Text Plus Image

Az Bilinen Sevgiliye Günaydın Sözleri

Güzel Sözler
    1
    1
    69
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • Monika
      Monika Son düzenleyen: Monika

Güzel günler seninle girdi hayatıma canım sevgilim seni bulduğum gün en güzel gündü benim için günaydın.

Sevgilim yanımda yoksun ama seninle uyanıyorum güne, odamda kokun… günaydın ruhum

Hadi gel tut ellerimi! Benimle yan! Benimle meydan oku her çaresizliğe! Benimle uyu benimle uyan. Günaydınlar aşkım…

Geçip giden günlere değil seninle gelecek yeni günlere hasretim sevgilim, günaydın güneşim…

Sevgiyi seninle, yaşamayı gözlerine, gülmeyi kalbine, sıcaklığını ellerine, gülüşün ise rüyalarımdaki meleğin ta kendisi günaydın sevgilim.

Sensiz doğsa da güneş odama, biliyorum kalbimiz bir ayrı olsak da, şimdi yanında olamasam da, güneşe bak sana gülüyorum usulca, seviyorum seni günaydın sevgili.

Bu sabah, bu sabah mavi bulutların avucuna sevgiyi gönlüne ve aşkı usulca kalbine bırakıyorum, güneş her zaman doğsun ve her doğan güneş sana mutluluk getirsin. Günaydın bir tanem.

Herkes için gün güneşin doğuşuyla başlar benim için senin gülüşünle doğar ve ben Her sabah bu gülüş için Allah'a şükrederim.

Bu sabah sеnin için aгalandı gözlегim, bugün dahada büyük sana özlеmim, zatеn gündеn günе aгtıyoг, hегşеyе dеğеcеk mükеmmеl sеvgilim Günaydın.

Günaydın yatağımda гüyalarım işimdе hülyalarım soğuk kış günlегindе sımsıcak saгan ılık ılık damaгlarımda akan can suyum günaydın.

Uyanır uyanmaz gelirsin aklıma, bir güneşe bakarım birde duvardaki bana gülen fotoğrafına, benim için en güzel gün seninle uyadınğım günlerdir sevgilim, günaydın sana.

Sen benim yıldızımsın, güneşim olduğun gibi, sen benim bitmeyen günlerimsin tıpkı bugün olduğu gibi, günaydın sevgilim günaydın benim en güzel günüm.

Sensiz doğsada güneş odama, biliyorum kalbimiz bir ayrı olsakta, şimdi yanında olamasamda, güneşe bak sana gülüyorum usulca, seviyorum seni günaydın sevgili.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • İlk ileti
        Son ileti