LOOTZZ

• Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
    • Gruplar
    • İletişim

Bunu Biliyor Muydun?

Random Text Plus Image

D3dx9_39.dll Bulunamadı Hatası Çözümü

Windows
    1
    1
    73
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • chariZZard
      chariZZard Son düzenleyen:

hatadll.jpg

Yeni Oyun yüklediğinizde D3dx9_39.dll bulunamadı hatası alıyorsanız büyük ihtimal bilgisayarınızda ki program eksiklikliğinden kaynaklanıyor. Sadece internette D3dx9_39.dll indirip system klasörüne filan atsanızda bu kez başka bir dll hatası verir tecrübeyle öğrendim bunları. Ben bu konuda size D3dx9_39.dll hatasını ve diğer .dll hatalarının kesin çözümlerini anlatacam sırasıyla aşağıdaki programları indirirseniz bu hataların büyük çoğunluğunu engellemiş olacaksınız.

1-Direct X

Genelde directx.dll hatasının sebebi bu programın yüklememiş olmasından kaynaklanıyor format sonrası mutlaka yüklenmesi gereken program. Buradan resmi sitesinden indirebilirsiniz.

directx.jpg

2-NET Framework 3.5

Her ne kadar 4.5 ler filan çıktıysa da programlar 3.5 üzerinden de destek alarak yazıyor. Mutlaka indirmeniz gereken yazılımlarından biri. **İndirmek için şu yolları takip edin: Denetim Masası ** Program kaldır–> Yüklü özellikleri aç veya kapat –> Net framework karesini doldurun tamama basın ve windows mağazasından indirin.

framework 3.5.jpg

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • İlk ileti
        Son ileti