LOOTZZ

• Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
    • Gruplar
    • İletişim

Bunu Biliyor Muydun?

Random Text Plus Image

Instagram Çalınan Hesabı Kurtarma ve Geri Alma

Genel
    1
    1
    132
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • L
      LOOTZZTR Son düzenleyen:

hesabı çalan kişi zaten mail adresini değiştirmiştir. eğer revert kırmadıysa hesabını almak daha kolay. ilk önce reverti kırılmamıs hesabı almayı gösteriyim.

1. mail adresindeki e-mail changed mailinin üstüne tıkla ordan hesabı direk geri çekersin (çalan adam reverti kırmadıysa)

2. secure yada revert yazar o butona bas. kurucu ekranı geldiyse mailinize kod atarak hesabı geri alabilirsin.
        eğer bu ekran gelmediyse bil ki çalan kişi reverti kırmıştır. o zaman yapman gereken şeyler farklı.

Başka şekil devam edelim

1. facebook hesabın bağlıysa facebooka bağlanıp direk girersin hesabına. girmezse deneme kaldırmıştır.

2. instanın mobil uygulamasına gir. giriş yapma bölümünde altta giriş yapmak için yardım al yazısına tıkla.

3. çıkan yere kullanıcı adını yaz.

4. en alttaki daha fazla yardıma mı ihtiyacın var yazısına tıkla.

5. karsına kod ekranı gelecek

6. burda senin mailin ve telefon numaran gorunecek. kendine kod atarak hesabı geri al.

7. bu ekran açılmadıysa 1 2 gün bekle açılmak zorunda.

8. geriye bi yol kaldı. çalıntı formu basmak.

9. hesapta fotoğraflarının olması gerekiyor.
        10 .yukardakini yap. ve daha fazla yardıma mı ihtiyacın var yazısına tıkla ve çalıntı formu gelecek karsına. ordakileri eksiksiz doldur ve gönder.
        (kaydolurken kullandıgın mail adresini yaz bide alttaki yere iletişim için kullandıgın maili yaz aynısını da yazabilrsin farketmez.)

10. altta 3 tane secenek var benim fotoğraflarımın oldugu kişisel hesap yazısına tıkla. ve altta bizden ek bilgiler istiyor. oraya da sunu yaz. ^Merhaba instagram ekibi hesabım bir kişi tarafından ele geçirilmiştir ve hesabımı geri alamıyorum lütfen bana yardımcı olun ilginiz için teşekkür ederim saygılar.^

11. sana bi mail gelecek. (geri dönüş olmuyorsa amerika-kanada-almanya-hollanda vpnlerine bağlanıp gönder.banko geri dönüş yapılır.)

12. mailde sana kod verecek onu bi a4 kağıdına yazıp selfie şeklinde instagrama göndereceksin. instagramın sana ait oldugu belirlenirse aynı maile doğrulama bağlantısı verecek ordan geri alırsın hesabını.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • İlk ileti
        Son ileti